Anne Eltard og Nanna Larsen er sangere, komponister og multiinstrumentalister. Med violin, guitarer og smukke stemmer, leverer de en smeltedigel af Nashville folk pop blandet med masser af world og nordiske toner.

En nærværende stund i godt selskab!

Nanna Larsen

Nanna Larsen synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen, der gør rummet større. Nanna Larsen har udgivet 3 albums i eget navn og haft 15 singler på DR’s Radiokanaler.
Hun har turneret i Europa og USA både solo, duo og med band.
Nanna Larsen (voc/gui) spiller sine smukke sange med stort nærvær og patos. Sangene, stemmen og strengene transformerer rummet, og du vil blive både rørt, løftet og grine i det gode selskab. Hop om bord i den amerikanske flyder, og skru op for historierne og lyden af støvet amerikansk landevej blandet med nordiske melodier og klange.

Anne Eltard

En af folkemusikscenens grand old ladies. ”Lyrisk og ekspressiv med stort nærvær i et melodisk groovy spil, som med stor charme fortryller publikum” (Musik over Præstø Fjord)
Nærvær er et af nøgleordene, når Anne Eltard indtager scenen. Sanger og multiinstrumentalist med stort musikalsk overskud. Som Joachim Blomquist Manna fra magasinet Mana formulerede det: Annes tolkningar har mera jazz, soul och blod än det mesta annat i den vägen från grannlandet” Anne Eltard turnerer flittigt i ind- og udland og er aktuel med udgivelsen ”Lad lyset leve” som bliver fulgt op af endnu to udgivelser til efteråret.

To professionelle musikere, to kvinder og et fælles ønske om at få musikken ud i verden.